fbpx

Soesso & Blog

Soesso Blog Haberleri

Çorap Üretimi

Çorap  Üretimi

Çorap Üretimi

Soesso olarak uzun yıllardan bu yana süregelen tecrübemiz ile insana ve teknolojik gelişmelere yapmış olduğumuz yatırımlar ile kadın, erkek ve çocuk çorap üretimi alanında düşük bütçeli ve küresel uyumluluğa sahip kaliteli ürünler üretiyoruz.

Fotoğraf  /  SOESSO
Fotoğraf  /  SOESSO
01

Ülkemizde Çorap Üretimi

Soesso olarak,çorap konusunda ülkemiz Çin’in ardından 2.sırada olan yer almaktadır. Dünya çorap ihracatının %8’ini karşılayan ülkemiz, 2020 yılında 1 milyar doların üzerinde ihracat hacmi sağlamıştır. Geçmişi on yıllarca yıl öncesine kadar uzanan çorap sektörünün 2021 yılında da ciddi büyüme potansiyeli bulunmaktadır. Bir çok aşamalardan geçerek çorap üretimi gerçekleştirmekteyiz.
02

Soesso Çorap Üretimi

Soesso ailesi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak her zaman kültürümüzün en önemli parçası olmuştur. Bunun bir getirisi olarak da, mümkün olan minimum hata oranıyla Çorap üretimi sürecini gerçekleştiriyoruz.
03

Soesso Müşteri Memnuniyeti

Soesso olarak,sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına üretim tekniklerimizi, tecrübelerimizi her an sorguluyor aynı zamanda teknolojik gelişmeleri ve trendleri yakından takip ederek kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Çorap üretimi'nde kaliteyi üst seviyede tutmaktayız.Bu sebeple sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için, Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimleri göz önünde bulundurarak, yeniliklerimize devam etmekteyiz.
Soesso Çorap Üretimi
Fotoğraf: Soesso / Çorap Modelleri
Soesso Çorap Modelleri
Fotoğraf: Soesso /Çorap Modelleri
Soesso Çorap Üretim siparişleri

Yılların tecrübesini yenilikçi anlayışıyla birleştiren Soesso sizler için hem şık hem de sağlıklı çorap üretimi gerçekleştirirken sunmuş olduğu model çeşitliliği ve alternatif renk seçenekleriyle her kesimden tarzda kişiye hitap etmektedir.Müşteri memnuniyeti, Soesso ekibi olarak bizler için çok önemlidir.
Soesso Blog hakkında ve sizlerinde soesso için yazmış olduğunuz blog yazılarını bizlere gönderin bu büyük soesso marka projesinde sizlerinde bir katkınız olsun, internet sitemizde yayınlayalım..

Haber bültenine abonelik

Fatura / Hesap Bilgilerimiz 
Mail  : info@soesso.com 
Gsm : 0553 550 50 10   
Pbx  : 0850 550 50 10