fbpx

Soesso & Blog

Soesso Blog Haberleri

Tişört Üretimi

Tişört Üretimi

Tişört Üretimi

Soesso olarak gelen talepler doğrultusunda üst düzey teknolojik ürünleri kullanarak sizlere kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde tişört üretimi yapıyoruz. Şirket politikalarımız gereğince müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesi bizim için en önemli hususlar arasında yer almaktadır.

Fotoğraf  /  SOESSO
Fotoğraf  /  SOESSO
01

Tişört İçin Hangi Kumaş En İyisidir?

Tişört üretimi kısmında kullanılan kumaşlar pamuktan üretilir. Tişörtler, yaz aylarında sık tercih edilen giyim ürünleridir. Bu nedenle teri hapsedebilecek, vücut sıcaklığını korumaya yardımcı olacak kumaş türlerinden üretilmelidir. Bu özelliğiyle bilinen ve tişört dendiğinde akla ilk gelen kumaş çeşidi pamuktur. Soesso en iyi kumaşları kullanmaktadır.
02

Kaliteli Tişört Nasıl Anlaşılır?

Tişörtte kalite, kumaşla bağlantılıdır. Kaliteli kumaşlar, kendiliğinden doğru şekli alabilirler. Eğer seçtiğiniz tişört yüksek ısıda şekillendirilmişse kısa bir süre sonra bu formunu kaybedeceği anlamına gelir. Bunu anlayabilmek için tişörtün bir parçasını avucunuzun içerisine alıp buruşturabilir ve kumaşın şeklinin bozulup bozulmadığına bakabilirsiniz.Soesso olarak, Tişört üretimi'nde kumaşları özveriyle seçmekteyiz.
03

Tişört Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tişört alırken dikkat edilmesi gerekenler: Öncelik tişört kumaşının kaliteli olmasıdır. Pamuklu, pamuk ve polyester karışımı kumaşlar tişörtler için en iyi tercihtir. Tişört Üreticisi olarak her hususa ekstra dikkat etmekteyiz. Kumaş kalitesinden sonra dikiş kalitesi ön plana çıkar. Alacağınız tişörtün dikiş yerlerini kontrol etmeli ve uç kısımlarında boşluk olduğundan emin olmalısınız.
Soesso Boxer Üretimi
Fotoğraf: Soesso / Tişört Modelleri
Soesso Boxer Modelleri
Fotoğraf: Soesso /Tişört Modelleri
Soesso Tişört üretim siparişleri

Yılların tecrübesini yenilikçi anlayışıyla birleştiren Soesso sizler için hem şık hem de sağlıklı pantolon üretimi gerçekleştirirken sunmuş olduğu model çeşitliliği ve alternatif renk seçenekleriyle her kesimden tarzda kişiye hitap etmektedir.Müşteri memnuniyeti, Soesso ekibi olarak bizler için çok önemlidir.
Soesso Blog hakkında ve sizlerinde soesso için yazmış olduğunuz blog yazılarını bizlere gönderin bu büyük soesso marka projesinde sizlerinde bir katkınız olsun, internet sitemizde yayınlayalım..

Haber bültenine abonelik

Fatura / Hesap Bilgilerimiz 
Mail  : info@soesso.com 
Gsm : 0553 550 50 10   
Pbx  : 0850 550 50 10