fbpx

Soesso & Blog

Soesso Blog Haberleri

Keten Gömlek Üretimi

Keten Gömlek Üretimi

Keten Gömlek

Keten kumaştan üretilen bütün gömleklere keten gömlek denir. Keten gömlekler yukarıda saymış olduğumuz bütün özelliklere sahiptir. Keten gömlekler lifli yapıları sayesinde terleme yapmaz ve bu sebeple genellikle yazın kullanılır. Soesso, en kaliteli kumaşları kullanmaktadır.

Fotoğraf  /  SOESSO
Fotoğraf  /  SOESSO
01

KETEN KUMAŞIN FAYDALARI NELERDİR ?

Soesso, yüksek teknolojiden yararlanarak büyük bir özveriyle Keten gömlek üretimi yapmaktadır. Keten kumaş doğal bir elyaftır. Diğer kumaş türlerine özellikle pamuklu kumaşa göre çok daha dayanıklıdır. Parlak yapıya sahip olan bu kumaş türünün esnekliği azdır. Keten kumaşın nem çekme özelliği yüksektir, bu sebeple banyo ürünlerinde sıkça kullanılır.
02

Keten Gömlek yapısı

Keten kumaşın en bilinen özelliği serin tutmasıdır. Yazlık giysilerin bir çoğunda kullanılır. Dokusu iri gözenek yapılı olduğundan vücudun hava almasını sağlar ve serinlik verir Dayanıklılık açısından diğer kumaşlara nazaran oldukça dayanıklıdır. Parlaktır fakat esnek bir yapısı yoktur. Soesso, Keten gömlek üreticisi olarak bir çok renk çeşitliğine sahiptir.
03

Keten nasıl yıkanır?

Makinede yıkamanız gerekiyorsa soğuk su kullanılmalı, sıkma işlemini elde yapmalı, elde yıkayacaksanız da çitilememelisiniz. Çamaşır suyu gibi ağır leke çıkarıcılar, keten gömleği yıpratacağından yıkama esnasında bu gibi ürünlerden uzak durmalısınız. gömlek üreticisi olarak, büyük bir özveriyle kumaşın dokusuna dikkat etmekteyiz.
Soesso Keten Gömlek Üretimi
Fotoğraf: Soesso / Keten Gömlek Modelleri
Soesso Keten Gömlek Modelleri
Fotoğraf: Soesso /Denim Pantolon Modelleri
Keten Nasıl Kombinlenir?

Fazla renkli ve kendinden desenli keten gömlekler kot pantolonlarla bütünlük oluşturur. İstenirse aynı gömlekler fazla ayrıntısı olmayan kot etek ya da şortlarla tamamlanabilir. Soesso markası veya müşterilerimizin kendi markaları ile ürettiğimiz gömleklerin şık ve konforlu olması için son teknoloji makinaları kullanmakta ve üst düzey testlere tabi tutmaktayız
Soesso Blog hakkında ve sizlerinde soesso için yazmış olduğunuz blog yazılarını bizlere gönderin bu büyük soesso marka projesinde sizlerinde bir katkınız olsun, internet sitemizde yayınlayalım..

Haber bültenine abonelik

Fatura / Hesap Bilgilerimiz 
Mail  : info@soesso.com 
Gsm : 0553 550 50 10   
Pbx  : 0850 550 50 10