fbpx

Soesso & Blog

Soesso Blog Haberleri

Ahşap Düğme Üretimi

Ahşap Düğme Üretimi

Soesso Düğme

Soesso markasıyla ya da kendi markanızla, sizin tercihleriniz doğrultusunda en özel ahşap düğmeleri üretmekteyiz. Toptan düğme satışlarımız hem yurt içinde hem de yurt dışında yapılmaktadır.

Fotoğraf  /  SOESSO
Fotoğraf  /  SOESSO
01

Ahşap Düğme Nedir?

Tahta düğmeler veya diğer adıyla ahşap düğmeler çok tercih edilen düğme çeşitlerinden biridir. Tahta düğmeler, diğer bir adıyla ahşap düğmeler; sadece kıyafet alanında değil başka bir çok yerde de kullanılmaktadır. Soesso bünyesinde bir çok Ahşap Düğme üretmektedir. Üretilen düğmeler müşteri memnuniyeti baz alınarak yapılmaktadır.
02

Ahşap Düğmelerin Üretiminde Hangi Malzemeler Kullanılır?

Şimşir ve zeytin ağacının hasadından sonra budama işleminden elde edilen ağaç parçaları kullanılarak, çoban düğme ve tahta düğme elde etmekteyiz. Son yıllarda başta zara gibi büyük markaların tercih ettiği zeytin ağacında elde edilen düğmeler modaya yön vermektedir. Soesso, ahşap düğme üreticisi olarak bir çok renk çeşitliğine sahiptir.
03

Soesso Ahşap Düğme

Soesso, ahşap düğme imalatında öncü bir firmadır. Bu başarımız işimizi severek yapmamızdan ve müşterilerimize verdiğimiz değerden kaynaklanmaktadır. Yenilikçi ve modaya uygun olarak ürettiğimiz düğmeleri siz müşterilerimize sunmaktayız. Soesso düğme üreticisi olarak, büyük bir özveriyle düğmelerin dokusuna dikkat etmekteyiz.
Soesso Ahşap Düğme Üretimi
Fotoğraf: Soesso / Ahşap Düğme Modelleri
Soesso Ahşap Düğme Modelleri
Fotoğraf: Soesso /Ahşap Düğme Modelleri
Tahta Düğmelerin Avantajları

Kıyafetin biçim almasını sağlayan tahta düğme çeşitleri, üstün teknoloji ile kaliteli yapıya sahip olacak şekilde üretilir. Doğal bir görüntüye sahip olan düğme çeşitleri, doğallıkları sayesinde geniş bir hedef kitle tarafından tercih edilir. Bu düğmeler şimşir ağacından üretilir ve dayanıklılıkları ile uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Tahta düğme çeşitleri, oldukça kolay bir şekilde boyanabilir.
Soesso Blog hakkında ve sizlerinde soesso için yazmış olduğunuz blog yazılarını bizlere gönderin bu büyük soesso marka projesinde sizlerinde bir katkınız olsun, internet sitemizde yayınlayalım..

Haber bültenine abonelik

Fatura / Hesap Bilgilerimiz 
Mail  : info@soesso.com 
Gsm : 0553 550 50 10   
Pbx  : 0850 550 50 10