fbpx

Soesso & Blog

Soesso Blog Haberleri

Düğme Modelleri

Düğme Modelleri

Soesso Düğme

Soesso
markasıyla ya da kendi markanızla, sizin tercihleriniz doğrultusunda en özel düğmeleri üretmekteyiz. Sizlere en iyi düğme modellerini sunabilmek için, süregelenlikten uzak, yenilikçi ve teknolojik gelişmelere ayak uyduran bir marka olarak süreci devam ettirmekteyiz.

Fotoğraf  /  SOESSO
Fotoğraf  /  SOESSO
01

Düğme Nedir?

Giyeceklerin, yorgan ve benzeri nesnelerin kimi yerlerine ilikleyici olarak ya da süs olsun diye dikilen, kemik, metal, sedef gibi sert nesnelerden yapılmış tutturmalığa düğme denmektedir. Soesso bünyesinde bir çok Düğme Modelleri üretmektedir. Üretilen düğmeler hem yurt içi hem de yurt dışında satışa sunulmaktadır.
02

Şekillerine Göre Düğme Modelleri

Yuvarlak düğme, köşeli düğme, Oval Düğme, Küresel Düğme, Çubuk düğme, Bombeli düğme, Özgün şekil düğme. Soesso, Düğme Modelleri hepsini müşteri memnuniyetini en önde tutarak üretmektedir. Üretilen düğmeler, önemli testlerden geçerek siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunulmaktadır. Renk ve çeşit alternatiflerimizle sizlere en iyi hizmeti sunmak için çabalamaktayız.
03

Üretildikleri Malzemeye Göre Düğme Modelleri

Akrilik düğme, plastik düğme, polyester düğme, koroza düğme, kokonat düğme, Metalize düğme, sedef düğme, zamak düğme, pirinç düğme, boynuz düğme, kemik düğme, Ahşap düğme. Kıyafetlerin vazgeçilmez aksesuarı Düğme Modelleri büyük bir özveriyle üretmekte olan soesso, siz müşterilerimize en trend parçalara ulaşma imkanı sunmaktadır.
Soesso Düğme Modelleri
Fotoğraf: Soesso / Düğme Modelleri
Soesso Düğme Modelleri
Fotoğraf: Soesso /Düğme Modelleri
Soesso Düğme Modelleri

Delikli düğme, ayaklı düğme, çakma düğme, Kot düğme, çıtçıt düğme, rivet düğme, trok düğme, Perçin düğme. Bütün Düğme Modelleri firmamızda üretilmekte ve satışa sunulmaktadır. Soesso ailesi olarak, değerli müşterilerimizin talepleri doğrultusunda en konforlu ürünleri üretmekteyiz.
Soesso Blog hakkında ve sizlerinde soesso için yazmış olduğunuz blog yazılarını bizlere gönderin bu büyük soesso marka projesinde sizlerinde bir katkınız olsun, internet sitemizde yayınlayalım..

Haber bültenine abonelik

Fatura / Hesap Bilgilerimiz 
Mail  : info@soesso.com 
Gsm : 0553 550 50 10   
Pbx  : 0850 550 50 10