fbpx

Soesso & Blog

Soesso Blog Haberleri

Toptan Düğme

Toptan Düğme

Soesso Düğme

Soesso olarak, müşteri odaklı üretimler yapmaktayız. Talepleriniz doğrultusunda ürettiğimiz düğmeleri sizlerin kullanımına en kısa sürede sunmaktayız. Toptan düğme üretimlerimizde en kaliteli ham maddeleri kullanmaktayız. Sizlerin şıklığı ve memnuniyeti bizim en önemli önceliğimiz.

Fotoğraf  /  SOESSO
Fotoğraf  /  SOESSO
01

Toptan Düğme Üretimi

En şık ve kaliteli düğmeleri üretmekteyiz. Ürettiğimiz düğmelerin hem toptan hem de perakende satışlarını yurt içi ve yurt dışında yapmaktayız. Soesso bünyesinde yaptığımız Toptan Düğme satışlarımız siz değerli müşterilerimize en kısa sürede teslim edilecek şekilde organize edilmektedir.
02

Şekillerine Göre Düğme Modelleri

Yuvarlak düğme, köşeli düğme, Oval Düğme, Küresel Düğme, Çubuk düğme, Bombeli düğme, Özgün şekil düğme. Soesso olarak, Toptan Düğme satışlarımızda müşterilerimizden gelen geri dönüşler bizim için büyük önem arz etmektedir. Kültürümüzün en önemli parçası olan müşteri memnuniyeti için, yüksek teknolojiden yararlanmaktayız.
03

Üretildikleri Malzemeye Göre Düğme Çeşitleri

Akrilik düğme, plastik düğme, polyester düğme, koroza düğme, kokonat düğme, Metalize düğme, sedef düğme, zamak düğme, pirinç düğme, boynuz düğme, kemik düğme, Ahşap düğme. Ürettiğimiz Toptan Düğmeleri büyük bir özveriyle sizlerin kullanımına sunan soesso, düğme üretiminde öncü bir firmadır. Bu başarı işimizi severek yapmamızdan kaynaklanmaktadır.
Soesso Toptan Düğme Üretimi
Fotoğraf: Soesso / Düğme Modelleri
Soesso Toptan Düğme Üretimi
Fotoğraf: Soesso /Düğme Modelleri
Düğme Çeşitleri

Delikli düğme, ayaklı düğme, çakma düğme, Kot düğme, çıtçıt düğme, rivet düğme, trok düğme, Perçin düğme. Soesso ailesi olarak değerli müşterilerimizin talepleri doğrultusunda en konforlu düğmeleri üretmekteyiz. Üretilen düğmeler müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun biçimlerde sunulmaktadır. Siz isteyin biz yapalım!
Soesso Blog hakkında ve sizlerinde soesso için yazmış olduğunuz blog yazılarını bizlere gönderin bu büyük soesso marka projesinde sizlerinde bir katkınız olsun, internet sitemizde yayınlayalım..

Haber bültenine abonelik

Fatura / Hesap Bilgilerimiz 
Mail  : info@soesso.com 
Gsm : 0553 550 50 10   
Pbx  : 0850 550 50 10