fbpx

Soesso & Blog

Soesso Blog Haberleri

Kadın Gömlek Üretimi

Kadın Gömlek Üretimi

KADIN GÖMLEK

Sıcak yaz aylarının en serinletici giysilerinden olan kadın gömlek çeşitleri, hem şık hem de konforlu bir seçenek oluşturması sebebiyle beraber trendlere girmeyi başarmıştır. Soesso, ürettiği tüm kadın gömleklerinde en konforlu ve şık kumaşı kullanmaktadır.

Yaz Aylarında Hangi Kumaş Kullanılmalıdır?

Yaz aylarının aşırı sıcak günlerinde doğru kumaşlardan yapılan gömlek ile daha çok rahat edeceğiniz, tiril tiril, ferah bir yaz geçirmek elbette mümkün. Soesso, tüm bunlara dikkat ederek kadın gömleklerini üretmektedir. Bazı kumaşlar şunlardır; Şile bezi, keten, krep, İpek, pamuklular, poplin, tülbent kumaşlar. Sizler de şık ve serin bir yaz geçirmek istiyorsanız bizimle iletişime geçin.
Fotoğraf  /  SOESSO
Fotoğraf  /  SOESSO
01

Doğru kumaşı nasıl seçersiniz?

Kadın Gömlek seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kumaşı ve yaka detayıdır. Soesso olarak, üretimlerimiz sırasında müşterilerimizin konforunu önemsiyoruz. Kumaşlarımız bütün testlerden geçerilip, en hatasız ve en kullanışlı ürünler üretmek için hazır hale getirilmektedir.
02

Gömlekte Yakaya Karar Vermek

Kadın Gömlek , yakaya karar verirken, yüz şeklinize ve boynunuza uygun olmasına mutlaka özen göstermelisiniz. İnce boyunlular, boyunlarını daha kısa gösterecek geniş yakaları tercih etmeliler. Kısa boyunlular ise aksine ince yaka kuşağı ile küçük yakaları seçmeliler. Soesso, müşterilerimiz için en uygun üretimi yapmaktadır.
03

Gömlekte Diğer Önemli Detaylar

Soesso, gömleğin başta aşağı her ince noktasında sıfır hata ile üretmektedir. Gömleğin rengi, dokusu, düğmeler, yaka, işlemeler büyük bir özenle incelenip üretilmektedir. Üretip satışa sunduğumuz Kadın Gömlek , tüm testlerden geçip siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunulmaktadır.
Soesso Kadın Gömlek Üretimi
Fotoğraf: Soesso / Kadın Gömlek Modelleri
Soesso Kadın Gömlek Üretimi
Fotoğraf: Soesso / Kadın Gömlek Modelleri
Kadın Gömlek Çeşitleri

Polyester gömlek, şile gömlek, pamuklu gömlek, keten gömlek, kot gömlek ve daha nicesi... Soesso ailesi olarak değerli müşterilerimizin talepleri doğrultusunda en konforlu kadın gömleklerini  üretmekteyiz. Üretilen gömlekler müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun biçimlerde sunulmaktadır. Siz isteyin biz yapalım!
Soesso Blog hakkında ve sizlerinde soesso için yazmış olduğunuz blog yazılarını bizlere gönderin bu büyük soesso marka projesinde sizlerinde bir katkınız olsun, internet sitemizde yayınlayalım..

Haber bültenine abonelik

Fatura / Hesap Bilgilerimiz 
Mail  : info@soesso.com 
Gsm : 0553 550 50 10   
Pbx  : 0850 550 50 10